Welkom bij Keynote

Keynote is opgericht in 1995 en voert zowel op eigen initiatief als in opdracht van bedrijven onderzoek uit naar de prestaties en gebruiksvriendelijkheid van elektronische communicatie, via websites en mobiele platforms, wereldwijd en in elke branche. Hierbij kan het een reeks aan betrouwbare gegevens leveren. Van harde cijfers inzake performance en beschikbaarheid, tot en met de beoordelingen van de klantvriendelijkheid van sites. Daarnaast geeft Keynote organisaties advies over de opbouw en inrichting van hun websites zodat deze naadloos aansluiten bij de gekozen e-commerce strategie.

Om klanten een reŽel beeld te geven van de performance van de online communicatiemiddelen in relatie tot de eindgebruikerservaring ťn in vergelijking met de concurrentie, biedt Keynote verschillende Customer Experience Management (CEM)-tools. Hiermee wordt bijvoorbeeld duidelijk of investeringen in een site winstgevend zijn en met welke online tactieken en strategieŽn bedrijven concurrentievoordeel kunnen behalen. Met de Service Level Management-oplossingen (SLM) analyseert Keynote onder andere of de IT-infrastructuur van een organisatie aansluit bij de vereisten van de e-business omgeving en of de snelheid, performance en beschikbaarheid op het gewenste niveau liggen.

Voor het meten van de snelheid, betrouwbaarheid en effectiviteit van websites, e-business applicaties en mobiele toepassingen, beschikt Keynote over een wereldwijde infrastructuur van meer dan 3.000 computers en mobiele apparaten. Hiermee worden dagelijks meer dan 120 miljoen metingen uitgevoerd. De analyse van de gebruiksvriendelijkheid vindt plaats met behulp van meer dan 160.000 consumenten die in panels interactieve website-testen uitvoeren. Deze gebruikers hebben verschillende profielen en zijn afkomstig uit verschillende geografische gebieden. Door de onderzoeken op deze wijze uit te voeren levert Keynote een statistisch representatieve weergave van de gebruikerservaringen van consumenten als aanvulling op de zogenaamde expertonderzoeken.

Het wereldwijde hoofdkantoor van Keynote is gevestigd in de Verenigde Staten. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Haarlem. Verder heeft het bedrijf kantoren in Duitsland, Frankrijk, Denemarken en de UK. Internationale klanten van Keynote zijn onder meer Microsoft, eBay, Cisco, Yahoo!, Chase, Dell en SonyEricsson

Contact informatie

Keynote Europe B.V.
Airport Center (Haus C)
Flughafenstr. 52a
22335 Hamburg
Main: +49-40-53299-316
Fax: +49-40-53299-100

EMEA Kontaktaddresse
Keynote Europe Bv
27, avenue de l’Opéra
75001 PARIS
FRANCE
Phone : +33 1 70 38 52 05Links

1. Nieuws in Europa
2. Events in Europa

Informatie aanvragen

Voor een telefoontje van Keynote, klik hier.